ІСТОРІЇ З ПРАКТИКИ (до 2019)

Більше тринадцяти років (з 07.12.2005 по 25.03.2019 р.) я здійснював надання правничої (правової) допомоги клієнтам.

В цьому розділі ви можете прочитати про окремі приклади успішного надання мною правової допомоги своїм клієнтам в період, коли я здійснював надання такої допомоги.

На оприлюднення таких історій мною від клієнтів отримано письмові погодження. У частині описаних історій імена клієнтів, назви державних органів та судів змінені(вигадані).

З 26 березня 2019 р. я зупинив надання правової допомоги клієнтам.

9 responses to “ІСТОРІЇ З ПРАКТИКИ (до 2019)

  1. Микола дякую за створення цього блоку, цікаво буде дізнатися щось нове для себе, крім того, беручи до уваги попередні Ваші опублікування теми будуть актуальними. Також, я вважаю щоб б було чудово, якби був би створений окремий розділ де б можна було пропонувати якісь конкретні теми для обговорення чи пропонувати відвідувачам певні питання на загальний розгляд.

  2. свиноматка

    Радію, що з’явився Ваш блог. Думаю, що скоро почнуть гуртуватися спільноти
    ’ТИХ ХТО НЕ БАЧИТЬ ПЕРСПЕКТИВ’

    Нас таких скоро будуть тисчячі.

  3. Петро Захарчук

    Чому так багато критики по статті “Чи може адвокат буди “спрощенцем”

    • Блог адвоката Миколи Глотова

      Якщо питання стосується критики, яку на сторінках Юридичного вісника пише мій колега адвокат Ігор Головань, то я не знаю. Є кілька версій: 1) він принципово вважає, що всі адвокати мають бути в однакових умовах і платити однакові податки (чи то ті, які працюють в адвокатських об’єднаннях, чи практикують індивідуально); 2) а можливо елементарна “жаба”, що одні платять більші податки на загальній системі оподаткування як самозайняті особи чи ті, які працюють в адвокатських об’єднаннях, а інші – такі як я – платять єдиний податок і “у вус не дують”. Адже, пан Головань має адвокатське об’єднання, а таким об’єднанням не дають можливості платити єдиного податку.

    • Блог адвоката Миколи Глотова

      Взагалі мені його позиція не подобається. Вона нагадує скоріше поведінку “вредного” працівника податкової, який не знає яким ще чином зробити, аби не дати людині спокійно працювати, аніж поведінку колеги. Хоча взагалі дискусія у нас з ним досить цікава. От тільки він всіляко намагається заглиблюватись в буквоїдство, забувачи чи ненароком чи спеціально про принцип “що не заборонено – те дозволено”, а також перекручує або ж не помічає окрмі мої зауваження, які йому не вигідні.

  4. Блог адвоката Миколи Глотова

    Хоча сам по собі колега не дурний і свою справу знає.

  5. Павліна Пруднікова

    “Бійся байдужих. Вони не вбивають і не зраджують. Але тільки з їх мовчазної згоди існують на світі вбивство та зрада”. Дуже приємно, що є небайдужі люди, які власним прикладом намагаються привернути увагу пересічних громадян до великих проблем сьогодення… Один з них – адвокат, правознавець з великої літери, просто щира, порядна людина – Микола Глотов. Дякую за блог та бажаю величезних успіхів!

  6. Можливо лист Міндоходів України від 15.11.2013 р.
    № 15455/6/99-99-18-03-02-04 щось прояснив на ситуацію “Чи може адвокат бути на єдиному податку?”. Мене це питання також дуже хвилює.
    Адвокат Анна.

  7. Блог адвоката Миколи Глотова

    Ні, цей лист нічого не пояснив. Наразі є позиція Національної асоціації адвокатів, яка планує ініціювати внесення зміни до законодавства щодо надання можливості адвокату бути платником єдиного податку і без його реєстрації підприємцем.. Таку позицію в суботу 21.12.2013 р. озвучив заступник Голови Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України Гвоздій Валентин Анатолійович. Так що чекатимо… а я в свою чергу продовжуватиму судитися із Міндоходів.

Залишити коментар